Klizalište u centru Smedereva za drugi deo zimskog raspusta

SMEDEREVO, 10. februar 2020 – Klizalište na Gradskom trgu, koje radi od kraja prošle nedelje, ima smene organizovane u 13 dnevnih termina. Cena ulaznice po smeni je 100 dinara – do 15 i 45 i 200 dinara – posle 16 časova, uz dva besplatna termina za decu do 10 godina, za termine od 9 i 10 sati. Smene traju po 45 minuta, od 9 sati ujutro do 21 sat i 45 minuta, kada se završava poslednja.

Na vidnom mestu istaknuti su i uslovi korišćenja klizališta, pa tako saznajemo da je u cenu ulaznice uračunato i iznajmljivanje jednog para klizaljki. Od važnijih upozorenja je i to da deca do šest godina starosti moraju biti u pratnji roditelja ili staratelja, kao i da u jednoj smeni na ledu može biti najviše 60 klizača.

Oni kojima je do klizanja najviše stalo, deca školskog uzrasta, vajkaju se samo da je klizalište kasno stiglo, da se već narednog ponedeljka vraćaju u klupe, završava se i drugi deo raspusta. S druge strane, do skora su bile takve temperature, koje su više ličile na rano proleće no na kasnu zimu, kažu organizatori, da je pitanje da li bi led u takvim uslovima mogao da se održi. Ni danas nije bilo mnogo hladnije, ali je led, na zadovoljstvo dece, ipak bio na svom mestu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!