Zoran Lončar: Sa Vučićevićem se prijateljski rastajemo

SMEDEREVO, 24. decembar 2019 – Nebojša Vučićević nije više trener u Fudbalskom klubu Smederevo 1924, a klub mu se zahvaljuje na dosadašnjoj saradnji i osvojenih 25 bodova, izjavio je za Podunavlje.info Zoran Lončar, predsednik FK Smederevo.

Lončar je razgovarao danas sa dosadašnjim trenerom Nebojšom Vučićevićem u vezi sa nastavkom saradnje, ali dogovor nije postignut.

„Imali smo dogovor do zime, pa da onda razgovaramo oko nastavka saradnje, ali nismo uspeli da postignemo dogovor. Sa Vučićevićem se rastajemo prijateljski.  Podsećam da je on preuzeo ekipu kada niko nije hteo. Sa njim smo osvojili 25 bodova, zbog ove kazne, taj broj bodova je umanjen i njega to jako frustrira. Odmah je hteo da podnese ostavku, ostao je zbog kluba, da se bori do kraja, ali je zbog kazne ekipa ’pala’ u psihološkom smislu“, kaže Lončar, koji se, u ime uprave, zahvaljuje Vučićeviću na svemu što je uradio za smederevskog prvoligaša.

Ko će umesto Vučićevića da predvodi smederevske fudbalere  – to će se najverovatnije znati  do kraja ove nedelje.  

„Imaćemo u petak Upravni odbor FK Smederevo i razgovaraćemo o mogućim kandidatima“, rekao je Lončar u izjavi za Podunavlje.info.

Skorašnji članci