Dan smederevskog sporta u nedelju

SMEDEREVO, 14. decembar 2019 – Druga manifestacija pod nazivom Dan smederevskog sporta biće održana, kao što smo ranije najavili, u nedelju, 15. Decembra, u Sportskoj hali Smederevo.

Predstavljanje smederevskog sporta, pojedinačnog i klupskog, trebalo bi da počne u 10 časova. U prvom planu će biti najmlađi sportisti, sa akcentom na to koliko ih ima, ko i kako sa njima radi…

Do sada je prijavljeno tridesetak smederevskih klubova, kako Podunavlje.info saznaje, a zvanično otvaranje manifestacije će biti u 11 časova. Pre toga će se predstaviti odbojkaši, košarkaši, rukometaši i fudbaleri. Nakon otvaranja, na teren Sportske hale izlaze predstavnici svih ostalih klubova koji su se prijavili.

Organizator, Savez sportova Smederevo, najavio je da će obezbediti simbolične poklone za učesnike, svim klubovima koji budu deo ove manifestacije.

Savez sportova Smederevo je, istovremeno, pozvao sve sportske klubove i organizacije da predlože najbolje sportiste i klubove u 2019. godini. Rok za podnošenje anketnog lista je 22. decembar.

Skorašnji članci