„Čeliku“ pehar za osvojen šampionat Srbije u planinarskoj orijentaciji

BEOGRAD/SMEDEREVO, 11. decembar 2019 – Na svetski dan planina, 11. decembar, Planinarski savez Srbije je u Beogradu organizovao skup na kom su uručena priznanja u svim oblastima planinarstva. Smederevski Planinarski klub „Čelik“ je dobio priznanja za uspehe u ligi Srbije u planinarskoj orijentaciji; PSK „Čelik“ je u konkurenciji takmičara iz 21 kluba, u ukupnom plasmanu zauzeo prvo mesto i postao šampion države sa osvojenih  5930 bodova.

Titula je osvojena ispred ekipe Pobede iz Beograda, koju je „Čelik“ ostavili za blizu 3000 bodova, a tTrećeplasiran je klub Mosor iz Niša sa 2395 bodova.

Pehar za osvojeno prvo mesto primio je predsednik PSK „Čelik“ Predrag Stanisavlјević. Veliki doprinos plasmanu „Čelika“ imale su ekipe pionira, seniora i veterana. Posebno raduje uspeh mlađih kategorija, koje su posle temelјne obuke u klubu i na kampovima pokazali da postaju dobri takmičari.  Ekipe pionirki, pionira, seniora, veteranki i veterana su pobednici u svojim kategorijama, juniorke su druge a seniorke treće.

Fotografije su iz arhive članova kluba

Skorašnji članci

error: Content is protected !!