Site icon podunavlje.info

Poraz desetkovanog tima Smedereva kraj Jošanice

NOVI PAZAR/SMEDEREVO, 7. decembar 2019 – U zaostalom susretu 23. kola prvenstva Prve lige Srbije, moglo bi se reći – prema očekivanju, Novi Pazar je savladao desetkovani tim Smedereva sa 3:1 (3:1).

Sve je odlučeno u prvom poluvremenu, kada su domaći već u petom minutu, iz drugog pokušaja, preko Hota stekli prednost. Nova radost za Pazarce stigla je u 27. minutu, pošto je na centaršut Selmovića iz neposredne blizine Đokić glavom matirao Trifunovića. Samo pet minuta potom, strelac drugog gola je sa distance pogodio malu mrežu Smederevca i tada se moglo naslutiti da je pitanje pobednika rešeno.

Uspeo je Basrak iz slobodnog udarca u 37. minutu, preko živog zida, da lepim golom smanji prednost domaćih, ali to, ispostavilo se, nije ugrozilo njihovu pobedu.

Drugo poluvreme proteklo je uz nekoliko obostranih pokušaja, sa nešto slabijim tempom, a Novi Pazar je zadržao prednost u susretu sa smederevskim timom, koji je zbog kadrovskih problema imao samo dvojicu rezervista.

Bio je ovo sedmi uzastopni poraz Smederevaca, koji će, uz poznati minus od 10 bodova, zimsku pauzu provesti na pretposlednjem petnaestom mestu na tabeli sa isto toliko bodova.

Tekst i foto: R.G.

Exit mobile version