Nikola Peković na promociji odbojke u Tehničkoj školi

SMEDEREVO, 26 novembra 2109 – Član reprezentacije Srbije koja je nedavno osvojila Evropsko prvenstvo, libero Nikola Peković, danas je, u okviru akcije promocije odbojke, boravio u Smederevu. Ponovo je tu bio i šampionski pehar, a Peković se prisetio dana kada je sala smederevske Tehničke škole bila mesto gde se nekada igrala odlična odbojka, u vreme kada je Smederevo imalo prvoligaša.

Kako je to bilo i prošle nedelje u Osnovnoj školi  „Dr Jovan Cvijić”, i ovde su učenici na tribinama sale Tehničke škole mogli su da prisustvuju pokaznom treningu odbojke. Za njih su ga priredili odbojkaši i odbojkašice Smedereva, Smederevo Carine i  ŽOK Tehničar. Libero šampionske reprezentacije družio se sa učenicima, potpisivao lopte…

Pre dolaska u Tehničku školu, u Gradskoj upravi je priređen prijem Pekoviću, kome su prisustvovali Jasmina Vojinović i ostali članovi Gradskog veća, a u Tehničkoj školi su ga, pored direktora škole Sime Đorđioskog, i članovi Gradskog veća Saša Branežac i Marina Tirnanić.

Pehar šampiona Evrope i prezentacija odbojke ove srede će biti u sali OŠ “Dimitrije Davidović”, a nakon toga i u osnovnim školama “Branko Radičević” i “Dositej Obradović”.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!