Site icon podunavlje.info

Na derbi krenuli s kamenicama, flašama i – amortizerom!

SMEDEREVO, 19. novembar 2019 – Juče je u Smederevu gostovao kragujevački Radnički, utakmica je to tradicionalnog rivalstva klubova, ali i navijača. „Đavoli“, kako se uobičajeno nazivaju Kragujevčani, došli su u Smederevo nešto ranije nego što će utakmica da počne, i iskoristili vreme da prošetaju gradom.  Policija, koja je ranije upozorila da će derbi biti pod posebnom paskom organa reda, presrela ih je u Ulici kralja Petra I i prilikom pretresa pronašla izvesnu količinu povećih kamenica i flaše, pa i jedan automobilski amortizer! Izvesno, amortizer nije ponet kao rezervno deo za eventualni kvar na kolima.

Pripadnici policije nisu bili selektivni u sprovođenju reda i zakona, pa su tako dočekali i navijače domaćih, još na Carini. Nekoliko policijskih džipova i marica su se parkirali u blizini grupe navijača Smedereva, koji nisu imali kud nego da „popričaju sa organima“.

PS Ova vest namerno nije objavljena juče, pogotovo ne uoči utakmice, već 24 sata kasnije, kako ne bi dala „ideju“ nekim drugima šta bi mogli da urade i čime da se „opreme“ prilikom polaska na stadion.

Exit mobile version