Testerom sekli klupe na sportskom terenu?!

SMEDEREVO, 18. novembar 2019 – Proteklog vikenda, u noći između subote i nedelje, nepoznati počinioci oštetili su klupe na sportskom terenu Poljanče na početku Rasadničke ulice, saopštilo je danas Javno komunalno preduzeće “Zelenilo i groblja” Smederevo.

Ekipe JKP “Zelenilo i groblja” su, nakon saznanja da je pričinjena šteta, jutros izašle na teren i tom prilikom je utvrđeno da su klupe prvo posečene testerom, a potom dodatno polomljene. Ovaj slučaj prijavljen je nadležnim organima, a JKP “Zelenilo i groblja” će sanirati nastalu štetu.

Preduzeće podseća da je upravo ono letos radilo na uređenju ovog prostora, a samo nekoliko meseci kasnije, zbog neodgovornih pojedinaca, potrebno je izdvojiti dodatna sredstva za sanaciju već urađenog, umesto da se iskoristeza uređenje javnih površina na nekim drugim lokacijama. Zbog toga iz JKP “Zelenilo i groblja” apeluju na sve sugrađane da se savesno ponašaju i čuvaju javnu imovinu, jer ona pripada svim nama.

“Javne površine uređujemo i zbog naše dece i starijih sugrađana, i zato još jednom pozivamo građane da svojim ponašanjem doprinesu komunalnom redu, da čuvaju javne površine i sve ono što se nalazi na njima, jer je to javno dobro koje koriste svi”, navodi se u saopštenju JKP “Zelenilo i groblja”.

Foto: FB, privatna arhiva

Skorašnji članci

error: Content is protected !!