Site icon podunavlje.info

Prva liga: Ili pet ili ništa! Daj pet (penala), da vidimo ko je sirotinja… (VIDEO)

10. novembar 2019 – Fudbaleri Smedereva juče su izgubili zahvaljujući penalu za goste, a novosadski Kabel, rival Smederevaca u nedavnom meču za koji se čak i UEFA zainteresovala zbog, kako je rečeno, sumnjivog prelaza iz 2 u 1, i zbog čega su oba kluba kažnjena, juče je bio učesnik susreta u kome je dosuđeno čak pet jedanaesteraca! Sa bele tačke šutirano je, da i to bude rečeno, u stvari šest puta, jer je jedan penal ponovljen, a četiri su iskorišćena.  Kabel je pobedio sa 3:1, svi golovi, naravno, sa penala.

Sve to je na stadionu „Karađorđe“ moglo da vidi oko 500 gledalaca, koji su došli da posmatraju  meč između Kabela i Metalca, a možete i vi na video snimku sa zvaničnog Yotube kanala Prve lige Srbije. Inače, sudija Miloš Đorđić nije štedeo ni na pokazivanju kartona, pa je pokazao čak 11 žutih i jedan crveni.

Pošto kazna koju su od Disciplinske komisije FSS dobili Kabel i Smederevo, oduzimanje po 10 bodova, još nije sprovedena, nakon 18 odigranih kola prvenstva Kabel je izbio na prvo mesto Prve lige Srbije, preskočivši Zlatibor zbog bolje gol razlike. Zlatibor je, iako favorit, u susretu sa pretposlednjim Zemunom juče odigrao 1:1.

Foto: Youtube kanal Prva liga Srbije printscreen

Exit mobile version