Sanacija i restauracija fasade kapele Dine Mančića na Starom groblju

SMEDEREVO, 5.novembar 2019 – Radovi druge faze konstruktivne sanacije i restauracije fasade kapele Dine Mančića na Starom groblju u Smederevu počeli su polovinom oktobra, a rok za završetak je devedeset kalendarskih dana i zavisiće od vremenskih uslova.

Za ovu fazu radova Grad Smederevo je obezbedio sredstva u iznosu od 4.131.930 dinara.

Kako je objavljeno na sajtu Grada Smedereva, radove su obišle članice Gradskog veća resorno zadužene za lokalni-ekonomski razvoj, infrastrukturu i mesne zajednice i za kulturu Jasmina Vojinović i Marina Tirnanić..

Takođe, kako je na zvaničnoj internet prezentaciji grada navedeno, više od 20 miliona dinara iz budžeta opredeljeno je za zamenu stolarije u Ekonomsko-trgovinskoj školi i za rehabilitaciju kolovoza na putu Ralja-Kolari.

U toku su radovi na zameni stolarije u Ekonomsko-trgovinskoj školi, a vrednost radova je 5.579.040 dinara. Sredstva su obezbeđena iz budžeta grada.

Radi se i na rehabilitaciji kolovoza na opštinskom putu Ralja-Kolari. Vrednost radova je 14.922.450, dinara bez PDV-a. Sredstva su obezbeđena iz budžeta grada, a izvođač radova je „Šumadija put“. Završetak radova planiran je do 7. novembra.

Foto: Grad Smederevo

Skorašnji članci

error: Content is protected !!