Propuštene šanse donele prvi remi ove jeseni

KRUŠEVAC, 18. oktobar 2019 – Posle sedam pobeda u proteklih osam kola, Smederevci su večeras u Kruševcu, u utakmici bez golova, upisali prvi remi u ovom prvenstvu. Za razliku od njih, ovo je Trajalu osmi nerešen rezultat, po čemu su rekorderi u Prvoj ligi.

Počelo je prilikom Basraka, koja je propala zbog lošeg prijema, a do poluvremena nije bilo nekih izglednijih šansi za bilo koji od timova. U nastavku su Smederevci krenuli nešto angažovanije i već u 48. minutu malo je nedostajalo pa da Nikola Stojković sa ivice kaznenog prostora iznenadi golmana domaćih. Šansu utakmice imao je desetak minuta kasnije Filip Ilić, kada je umesto mreže pogodio prečku gola domaćina. Mogao je u strelce da se upise i mladi Veljko Jovkoviću, nakon odličnog prodora, ali mu je golman Trajala ušao u šut i sprečio pogodak.

Ove promašaje mogao je u finišu da kazni Baba, čiji je udarac glavom odbranio Žarko Trifunović, pa je tako Smederevo ubeležilo prvi remi tek u 15. kolu.

Prvenstveno se nastavlja sledeće subote, kada praktično počinje drugi deo sezone, a Smederevci će ugostiti tim Dinama iz Vranja.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!