Predstava „Otkačene“ – specijalni gost Savo Milošević

SMEDEREVO, 8. oktobar 2019 – Pozorišna predstava „Otkačene“, po tekstu Slavice Ljujić i u režiji Monike Romić biće izvedena u smederevskom Centru za kulturu u petak, 11. oktobra, sa početkom u 20 sati. U predstavi igraju: Monika Romić, Boris Milivojević, Slavica Ljujić, Zlatija Ivanović/ Jovana Jelovac, Danica Radulović, Jovana Mladenović/ Dejana Radaković, Nikola Ugrinović. Specijalni gost je Savo Milošević.

„Okačene” je komedija koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u pokušajima njenih članova da žive kao „sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način, što im nikako ne polazi za rukom i što dovodi do niza komičnih situacija.

Prema rečima autora, „Okačene” je novi domaći pozorišni komad o vremenu u kom živimo, o stanju društva koje se nalazi na teškom ispitu sastavljenom od najrazličitijih pitanja. Komične, situacije apsurda i zabune povezane su sa raznim pitanjima. Da li smo previše zagledani u sebe? Da li su naši životi u opštoj površnosti i zbunjenosti izgubili smisao? Da li je odnos između novih tendencija i starih vrednosti, sitnih interesa i raznih drugih zadovoljstava na najrazličitije načine, realan? Da li je populizam plastične hirurgije doneo sreću ili ipak nesreću ljudima?

Cena ulaznice je 500 dinara.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!