Site icon podunavlje.info

Bez vode sutra deo Smedereva u drugoj visinskoj zoni

SMEDEREVO, 7. oktobar 2018 – Zbog sanacije oštećenja transportnog cevovoda druge visinske zone u Godominskom polju, od utorka, 8. oktobra, počev od 12 časova, doći će do delimične ili potpune obustave vodosnabdevanja potrošača u delu  druge visinske zone. Reč je o potrošačima na lokacijama u višim delovima naselja Carina i 25. maj, Papazovac, Kovačićevo, duž Kolarskog puta, kao i seoskim naseljima Landol i Vučak, navodi se u saopštenju koje je danas prosleđeno iz JKP Vodovod Smederevo.

Stabilizacija vodosnabdevanja potrošača na lokacijama u višim delovima naselja Carina i 25. maj, kao i naselju Papazovac očekuje se u sredu 9. oktobra u popodnevnim satima. Na lokacijama Kolarski put, Landol i Vučak stabilizacija vodosnabdevanja će biti istog dana, ali u kasnim večernjim satima.

Iz Vodovoda apeluju na potrošače u navedenim lokacijama i naseljima, koji su u sistemu  druge visinske zone, da racionalno i namenski koriste vodu za piće kako bi se izbegla ili svela na minimum mogućnost potpune obustave vodosnabdevanja.

Za vreme izvođenja radova na popravci cevovoda obezbeđena je mobilna cisterna pijaće vode za potrošače u Kovačićevu i duž Kolarskog puta. Cisterna sa vodom biće i u naselimau  25. maj i Papazovac, gde će biti postavljena i dva kontejnera pijaće vode u Ulici Dositeja Obradovića i kod objekta „Pčelica“, PU „Naša radost“. U Vučaku i Landolu biće postavljeni kontejneri sa pijaćom vodom u centru sela. 

U slučaju eventualnih problema, potrebe za produženjem roka izvođenja radova i privremene obustave vodosnabdevanja, informacija o aktivnostima i vremenu prekida distribucije vode može se dobiti od dežurne dispečerske službe JKP Vodovod Smederevo na telefon 026/4623 743.

Exit mobile version