Prekinut niz – poraz Smederevaca na Zlatiboru

ČAJETINA, 30. septembar 2019 – Nakon četiri vezane pobede, fudbaleri Smedereva su danas doživeli poraz, ukupno sedmi od početka prvenstva Prve lige. U Čajetini ih je savladao Zlatibor sa 2:1.

U prvom delu susreta Smederevci nisu bili na nivou partija iz prethodnih kola, što je domaćin iskoristio u 15. minutu, kada je golom Divca stekao prednost.

Bled utisak iz prvog poluvremena učenici trenera Nebojše Vučićevića donekle su popravili nešto boljom igrom početkom drugog dela. Kao rezultat toga stigao je gol Nikole Stojkovića, koji je u 53. minutu savladao golmana domaćih Čupića i izjednačio. Radost smederevskih fudbalera nije bila dugog veka; već posle tri minuta je Zlatibor preko Jezdimirovića stigao ponovo do vođstva, što se ispostavilo kao konačan rezultat. Tako je Zlatibor na svojoj Švajcariji nastavio tradiciju koja seže još iz srpskoligaških dana, kada su se ova dva rivala nadmetala za tron u tom rangu.

Naredne subote Smederevci na svom terenu dočekuju pirotski Radnički, koji je danas slavio protiv Zemuna na Gornjoj varoši sa 2:0.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!