Site icon podunavlje.info

Besplatna akcija „Vežbanjem do zdravlja“ za sve zainteresovane Kovinke

KOVIN, 28. septembar 2019 – Ustanova za sport Kovin organizuje besplatnu akciju „Vežbanjem do zdravlјa“ za sve pripadnice lepšeg i nežnijeg pola kovinske opštine počev od 3. oktobra. Namera organizatora je da što veći broj fizički neaktivnih Kovinki uklјuči rekreativno u sport.

Akcija „Vežbanjem do zdravlјa“ obuhvataće široku lepezu sportskih aktivnosti: terapeutske vežbe, pilates, fitnes, osnove borilačkih veština, jogu…  Sve prilagođeno godinama i fizičkoj spremi polaznica od strane sportskih stručnjaka sa iskustvom u radu koji će i voditi treninge.

Treninzi će od prvog oktobarskog četvrtka biti održavani jednom nedelјno, a u dva tromesečna ciklusa; oktobar – decembar ove i februar – april naredne godine.

Pored treninga biće organizovana i edukativna predavanja stručnjaka iz oblasti sporta i zdravlјa, kao i rekreativna takmičenja i izleti.

Zgrada za male sportove u Kovinu nalazi se u Ulici Branislava Nušića 2/a i to će biti mesto okuplјanja i rada.

Zbog organizacije rada i formiranja grupa, neophodno je da se sve zainteresovane prijave za vežbanje, a prijave i informacije mogu da dobiju na brojevima telefona: 069/666067 i 064/9748726.

Foto/ilustracija: pixabax.com

Exit mobile version