Prodaje kartu za Ligu šampiona da bi pomogao malom Filipu

Izvor: sport.blic.rs, 27. septembar 2019 – Fudbaleri Crvene zvezde u utorak, 1. oktobra, na stadionu „Rajko Mitić“ igraju utakmicu drugog kola Lige šampiona protiv grčkog Olimpijakosa, a jedan navijač odlučio je da se odrekne karte za utakmicu, kako bi pomogao nekome kome je pomoć zaista potrebna.

Blagoje Milenković iz Smedereva, objavio je status na Fejsbuku, a na njemu obaveštava da prodaje ulaznicu za utakmicu dva pomenuta kluba na prodaju. Kupac će biti onaj ko ponudi najveću cifru, a sav prihod od prodaje biće prosleđen za lečenje Filipa Ivanovića, mladog dečaka koji boluje od teške bolesti i čiji roditelji ne mogu da priušte nastavak lečenja i sve troškove koji idu uz to.

Filip je devetogodišnjak kojem je na proleće 2019. dijagnostifikovan tumor. Hemioterapije nisu dale željeni rezultat, a dečak se trenutno nalazi u Frankfurtu na lečenju.

Ukoliko imate mogućnost i želite da pomognete, postoje različiti načini, a sa detaljima oko toga, ali i sa Filipovom bolešću, možete pronaći na ovoj adresi: https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/699/filip-ivanovic

U vreme kada se deca u Srbiji leče zahvaljujući sms porukama, Blagoje je postao istinski heroj, iako mu to nije bio cilj. I zato veliko bravo za Blagoja i njegov gest prema Filipu i porodici Ivanović.

https://sport.blic.rs/fudbal/blagoje-milenkovic-fejsbuk-liga-sampiona-crvena-zvezda-olimpijakos-filip-ivanovic/jtqs9qz

Autor: Aleksandar Knežević

Skorašnji članci

error: Content is protected !!