Korisničko ime i lozinka za upit stanja poreza na imovinu preko interneta

18. septembar 2019 – Kancelarija za IT i eUpravu saopštila je da od danas za dodelu korisničkog imena i lozinke za upotrebu mobilne aplikacije za upit stanja za porez na imovinu korisnici ne moraju da idu do lokalne poreske administracije, već mogu da je dobiju preko on-line.

To je, podsećamo, bila najveća zamerka kada je prošlog meseca putem aplikacije „Moja LPA“ omogućeno da svi poreski obveznici izvrše upit stanja za porez na imovinu za teritoriju cele Srbije putem mobilnog telefona.

Ova mobilna aplikacija, koju je razvila i objavila Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu, potpuno je besplatna i dostupna je i za Android i iOS korisnike.

Svi koji se prijave na portal LPA uz pomoć kvalifikovanog elektronskog sertifikata, sada jednostavno i brzo mogu da dobiju korisničko ime i lozinku za korišćenje mobilne aplikacije, a detaljno uputstvo možete da pogledate  ovde.

18. septembar 2019 – Kancelarija za IT i eUpravu saopštila je da od danas za dodelu korisničkog imena i lozinke za upotrebu mobilne aplikacije za upit stanja za porez na imovinu korisnici ne moraju da idu do lokalne poreske administracije, već mogu da je dobiju on-line.

Podsećamo, od prošlog meseca putem aplikacije „Moja LPA“ omogućeno je da svi poreski obveznici izvrše centralizovani upit stanja za porez na imovinu za teritoriju cele Srbije putem mobilnog telefona.

Ova mobilna aplikacija, koju je razvila i objavila Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu, potpuno je besplatna i dostupna je i za Android i iOS korisnike.

Oni korisnici koji se prijave na portal LPA uz pomoć kvalifikovanog elektronskog sertifikata, vrlo jednostavno i samo za nekoliko trenutaka mogu da dobiju korisničko ime i lozinku za korišćenje mobilne aplikacije, a detaljno uputstvo možete da pogledate  ovde.

 

 





 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!