Site icon podunavlje.info

Protiv Novopazaraca Smederevci stigli do nova tri boda

SMEDEREVO, 8. septembar 2019 – Za razliku od nekih ranijih mečeva, ove nedelje fortuna je bila na strani Smederevaca; postigli su gol pred kraj meča, a sačuvali svoju mrežu i tako zabeležili drugu uzastopnu pobedu istim rezultatom 1:0.

Golman Žarko Trifunović

Od samog početka Novopazarci su bili ti koji su imali inicijativu i dobre prilike za Pejakovića i dva puta Hota, ali je na golu Smedereva bio siguran Žarko Trifunović. Učenici Nebojše Vučićevića došli su na svoje početkom drugog dela susreta, a oba puta iz povoljnih situacija nije bio dovoljno priseban Miloš Bajić. Uzvratili su Đokić i Selimović, ali je ponovo na visini zadatka bio čuvar mreže domaćih.

Trenutak odluke dogodio se u 85. minutu kada je hitronogi i veoma zapaženi Džon Mozes Agon pobegao svom čuvaru, sa desnog boka uputio centaršut, kod drug stative loptu je glavom dočekao Milan Basrak i pogodio za veliku radost domaćina i njihovih navijača.

U prvom minutu nadoknade Agon je umesto mreže pogodio stativu, pa je ostalo 1:0. Šteta za Smederevce je što je praktično u poslednjim sekundama meča strelac Basrak zaradio drugi žuti karton i bio isključen, što znači da neće moći da nastupi u narednom kolu, u utakmici koju Smederevo igra u Beogradu sa Sinđelićem.

Foto: R.G.

Exit mobile version