„Ćebe fest“ – letnji bioskop u Velikoj Plani

VELIKA PLANA, 19. avgust 2019 – Drugu godinu za redom, Stefan Sih i grupa entuzijasta iz Velike Plane, uz podršku lokalne samouprave, Centra za Kulturu „Masuka“, Crvenog Krsta i Izviđačkog odreda, organizuju letnji bioskop u gradskom parku u Velikoj Plani.

Letnji bioskop na otvorenom počinje ovog ponedeljka, 19. i trajaće do 23. avgusta. Projekcije filmova su u 20 i 30, a na repertoaru ovogodišnjeg „Ćebe fest“-a, pored igranih su i crtani filmovi za najmlađe, a biće organizovana i izložba fotografija foto-konkursa „Svet u mojim očima“. Sreda je rezervisana za javni čas plesa koji će izvesti članovi plesne škole „Remiks Dens“.

Program počinje filmom „Kosa“, a završava se kultnim ostvarenjem „Kazablanka“. Organizatori pozivaju sve ljubitelje sedme umetnosti da, u skladu sa nazivom, ponesu sa sobom ćebe za sedenje tokom projekcije filmova.

Ovogodišnji „Ćebe fest“ će biti humanitarnog karaktera; svaki posetilac može da donira deo novca za pomoć jednogodišnjoj Kalini Panić kojoj je potreba transplatacija koštane srži, u kutijama koje će biti postavljene u gradskom parku.

Jelena Zlatkova

Skorašnji članci

error: Content is protected !!