Sa trenerom, bez trenera, Smederevci po starom – samo je poraz novi

SMEDEREVO, 18. avgust 2019 – Ni u četvrtom pokušaju fudbaleri Smedereva nisu uspeli da osvoje bar jedan bod. Oklopnicu su, posle susreta sa Kolubarom, po drugi put na svom terenu poraženi. Ovoga puta bolja od njih je bila Budućnost iz Dobanovaca, do ovog kola pretposlednja ekipa na tabeli, bilo je 2:0 za goste.

U prvom poluvremenu domaći su u nekoliko navrata uspeli i da priprete, preko Đorđevića, ali su gosti sve te pokušaje uspešno neutralisali. U 60. minutu ponovo se Đorđević izborio za jednu loptu, ušao u kazneni prostor i povratnom pronašao Jovkovića, čiji udarac je izblokiran. Usledio je kontranapad gostiju, centaršut sa desnog boka, a kod druge stative Dobrijević je glavom pogodio suprotan ugao za vođstvo Dobanovčana. Tačku na ovaj susret u 82. minutu stavio je Vukić, kada se najbolje sanšao u gužvi i duplirao prednost Budućnosti.

Posle ostavke Nikole Puače, Smederevci još uvek nisu rešili pitanje njegovog naslednika, a naredne subote idu u Kragujevac, gde će biti na novom iskušenju u susretu sa nekada najvećim rivalom, ekipom tamošnjeg Radničkog.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!