Trijumf Raljčana na Vladanovom memorijalu

RALJA, 12. avgust 2019 – Borac 1932 iz Ralje je po sedmi put organizovao Vladanov memorijal u znak sećanja na nekadašnjeg fudbalera ovog kluba Vladana Petrovića. Na turniru u velikom fudbalu je trijumfovao kombinovani tim Borca, sastavljen od doskorašnjih prvotimaca, nekoliko veterana i mlađih fudbalera.

Prvog dana Borac je savladao Landol sa 5:3, a Crvena zvezda iz Suvodola Vladanove drugare sa 2:0. U borbi za treće mesto Vladanovi drugari su bili ubedljivi protiv Landola, pobedili su sa 5:1, dok je mnogo zanimljivije bilo u finalu. Prvi deo ovog susreta protekao je bez golova, da bi posle ulaska gosta – Jovana Beča Raljčani slavili sa 3:0.

Na pas Beča mladi Milan Nedeljković, inače najbolji igrač turnira, prizemnim udarcem doneo je prednost domaćinu, da bi Goran Milošević sedam minuta kasnije duplirao prednost. U samoj završnici, posle prekršaja nad Bečom, iz slobodnog udarca Janković je pogodio gornji ugao i postavio konačan rezultat. Pre toga Suvodolci nisu iskoristili penal.

Svim učesnicima obratio se Goran Petrović, Vladanov rođeni brat, a sin tragično nastradalog fudbalera Luka uručio je pehare najboljima.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!