Na prodaju imovina Goše Fabrike za proizvodnju alata i mašina

BEOGRAD/SMEDEREVSKA PALANKA, 24. jul 2019 – Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju imovine Goše Fabrike za proizvodnju alata i mašina u stečaju.

Na prodaju su ponuđeni mašinska radionica i zalihe nedovršene proizvodnje, kao dve odvojene celine, objavljeno je na zvaničnom sajtu Agencije.

Prvu celinu čini objekat površine oko 4.900 m2, sastavljen, između ostalog, od mašinske radionice, magacina maziva i boja i farbare, a u ovu celinu spadaju i pomoćni objekat, oprema, zalihe rezervnih delova, kao i nameštaj i inventar. 

Druga su zalihe, koje čine razni delovi za izradu proizvodnog asortimana. Procenjena količina zaliha je 4.000 kilograma.

Procenjena vrednost prve celine je 81.180.200 dinara, a druge 20 dinara po kilogramu. U oglasu se napominje da procenjena vrednost nije obavezujuća prilikom davanja ponude.

Prodaje se metodom neposredne pogodbe uz prikupljanje pisanih ponuda.

Pisane ponude treba dostaviti zaključno sa 27. avgustom 2019. do 10 i 45 časova, na adresu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika – Centar za stečaj u Beogradu, a neposredna pogodba biće istog dana u 11 časova. 

Detalje možete da pogledate OVDE:

Skorašnji članci

error: Content is protected !!