Stefan Matijević za jači napad Smedereva

SMEDEREVO3. jul 2019 – Za poziciju krila, polušpica i špica u predstojećim prvoligaškim okršajima Smedereva konkurisaće i Stefan Matijević (25, koji je posle desetogodišnjeg staža u svim selekcijama Rada potom pored ostalih klubova bio i član Bežanije i beogradskog Sinđelića, odakle je i stigao na stadion pored Dunava.

– Nakon razgovora sa čelnicima kluba, po preporuci novog trenera, postigao sam dogovor da naredne sezone predvodim napad Smedereva. Mnogo toga lepog sam čuo o ovom klubu, koji je u Prvoj ligi sigurno među onima sa najjačom tradicijom. Trudiću se da opravdam poverenje i da svojim golovima i dobrim partijama, zajedno sa ostalim saigračima, doprinesem da se klub plasira u plej-of, potom i u Super ligu – u optimističnom tonu započeo je svoj boravak u novoj sredini Matijević.

Tako su Smederevci, posle desnog beka Miloša Đorđević (25), koji je stigao iz Dervente, i veziste Aleksandra Mirkova (23), dosadašnjeg člana novosadske Vojvodine, dobili pojačanje i u napadu za narednu sezonu.

Kada su u pitanju odlasci, još ranije su ispisnice dobili Stefan Stojanović i Ninoslav Nikolić, najverovatnije novi članovi Jagodine, a njihovim stopama krenuli su i iskusni Nenad Đurđević i Milenko Gajić, koji su u potrazi za novim klubovima.

Foto: R.G.

error: Content is protected !!