Otvaranje kampa „Kovin 2019“, gosti Marina Marković i Uroš Luković

KOVIN, 29. jun 201 – Svečano otvaranje košarkaškog kampa „Kovin 2019“ zakazano je za ovu subotu u 19 sati. Specijalni gosti na otvaranju biće Marina Marković i Uroš Luković.

Marina Marković, Kovinka, igračica je nemačkog Gruner Stern Kelterna. Za reprezentaciju Srbije nastupala je na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Turskoj kada je naš nacionalni tim zauzeo sedmo mesto. Tokom karijere igrala je još i za: Hemofarm, Kovin, Radivoj Korać, Mladi Krajišnik, Šumadiju, Lion, Gerniku (Španija), Taleres (Argentina).

Uroš Luković je košarkaš Mornara iz Bara, visok je 216cm i igra na poziciji centra. Tokom karijere nastupao je još i za: FMP, Radnički Basket, Monte Ducay Olivar, Kumanovo, Tartu Ülikool/Rock, Kožuv, MZT Skoplje i Partizan.

U slučaju lošeg vremena kamp se seli u salu Gimnazije „Branko Radičević“, a svi koji su zainteresovani mogu da dođu i pogledaju treninge.

„Nastavljamo tamo gde smo stali prošle godine uz želju da to podignemo na malo viši nivo. Obećavamo dobar i kvalitetan rad u najmanju ruku kao i na premijernom izdanju kampa. Kamperi će biti podeljeni u tri grupe i treniraće svakodnevno“ – poručuju Marko Popadić i Branko Jereminov, obojica Kovinci, poznati košarkaši van granica Srbije i idejni tvorci kampa.

Tekst i foto: kovinac.rs

Naslovna fotografija: Marko Popadić i Branko Jereminov idejni tvorci košarkaškog kampa u Kovinu

Skorašnji članci

error: Content is protected !!