Oklopnici se okupili, po prvi put sa novim trenerom

SMEDEREVO, 27. jun 2019 – Smederevski fudbaleri su pre nešto manje od mesec dana proslavili ulazak u Prvu ligu, a već danas kreću pripreme za novo prvenstvo, obavljena je prva prozivka. Pod rukovodstvom novog prvog čoveka na klupi – Nikole Puače, na stadionu kraj Dunava počele su pripreme za narednu sezonu. Na okupljanju je bilo dvadesetak fudbalera, većina onih koji su dres Smedereva nosili u prošloj sezoni, kao i nekoliko mlađih, koji će pokušati da se nametnu.

Uz čestitke na osvojenom prvom mestu i promociji u viši rang, pre no što su krenuli za Kovin, gde je obavljen prvi trening, prisutnima se, uz Sašu Branešca, obratio i Nikola Puača, novi šef struke.

– Po prirodi sam optimista, očekujem najbolju moguću saradnju. Svestan sam da sam došao u trofejni klub, Smederevo je osvajač Kupa, petostruki učesnik u evro-kupovima. Nikog od vas lično ne poznajem, mada posedujem dosta informacija o svakom ponaosob. Od vas očekujem da na svakom treningu, kao i na utakmici, dajete sve od sebe. Nema nepobedivih ekipa, a radićemo na tome da u svaki meč uđemo sa pobedničkim ambicijama, što je jedini način da ostvarimo visok plasman – rekao je fudbalerima Puača.

Njemu će u radu pomagati Velibor Kopunović, sa golmanima će raditi Jovan Mihajlović, a očekuje se i dolazak kondicionog trenera.

Za sada je od igrača klub napustio samo Stefan Stojanović, a da li će se čelnici kluba još nekom zahvaliti na saradnji znaće se narednih dana, kada se očekuje i dolazak nekoliko novajlija.

Foto: R. G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!