Site icon podunavlje.info

Orijentiring liga Srbije – Čelik osvojio devet medalja

SMEDEREVO, 24. jun 2019 – U Organizaciji POSK “PTT“ Beograd, na terenima Divčibara održan je 22. POST i Telekom kup. Takmičenje je bilo dvodnevno, održana su dva kola Orijentiring liga Srbije (OLS), peto i šesto, rezultati obe trke se vrednuju za ligu, ali i za ovaj tradicionalni kup.

Učestvovala su 23 člana „Čelika“ u konkurenciji 179 takmičara, orijentiraca iz klubova Srbije, a „Čelik“ je na postolju za pobednike imao devet članova, sa devet osvojenih medalja. Najznačajnija je zlatna medalja u elitnoj kategoriji koju je osvojio Željko Ćorić, a zlatne medalje osvojili su još Saša Nikolić i Dragan Pavlović.

Srebrne medalje osvojili su Nemanja Vasiljević, Aleksandar Vijatović, Nebojša Milovanović i Branko Grujić, dok su bronzani u pionirskim kategorijama bili Mihajlo Minić i Senka Ranković.

ok su bronzani u pionirskim kategorijama bili Mihajlo Minić i Senka Ranković.

Posle šest održanih kola, Čelik je na polusezoni OLS izbio na drugo mesto sa osvojenih 8183,55 bodova. Sezona se nastavlja na Kopaoniku u drugoj polovini jula. Osim takmičenja, biće održan i kamp za mlade orijentirce.

Informacija Branko Grujić, fotografije iz arhive članova kluba.

Exit mobile version