Radovan dobio posao u Kompaniji CarGo

BEOGRAD/SMEDEREVO, 18. jun 2019 – Nakon što su obezbedili celokupan iznos za kupovinu elektromotornih kolica, kompanija CarGo Technologies, kako je danas objavljeno na njihovom sajtu, zaposlila je Smederevca Radovana Samardžića, momka sa cerebralnom paralizom. Radovan će raditi na poslovima online komunikacije u korisničkom servisu u okviru novog projekta podrške osobama sa invaliditetom ove kompanije.

„Pošto Radovan ima invaliditet, po njihovoj kategorizaciji bilo im je neverovatno da neko hoće da ga zaposli. Naravno, Radovan ne može da radi fizičke poslove, međutim, digitalni poslovi su drugačiji. Ovim povodom poručujemo državi – nemojte zakonima da ograničavate, već počnite da podstičete“, izjavio je predsednik Udruženja građana „CarGo“ Aleksandar Vučić.

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić je prilikom posete porodici Samardžić u Smederevu poželeo dobrodošlicu Radovanu u CarGo tim i rekao da je Radovan dobio ugovor o radu na osnovu kojeg će primati redovnu mesečnu platu i imati plaćene doprinose.


Video by Dušan Leonovski,Foto: printscreen CarGo FB

Skorašnji članci

error: Content is protected !!