Divlje svinje i na Novom Beogradu – preplivale Dunav

6. jun 2019 – U nedelju ste na portalu Pofunavlje.info mogli da vidite divlje svinje koje su iznenadile meštane Kolara kod Smedereva, a šta tek reći za one koji su u noći između srede i četvrtka krdo divljih svinja zatekli na semaforu kod Ušća a potom i u Bloku 30 na Novom Beogradu?

Snimci uplašenih životinja koje su protutnjale novobeogradskim ulicama apsolutni su hit na društvenim mrežama i Youtube kanalima, a ova tema je zanimljiva i prestoničkim medijima.

Ekipe “Veterine Beograd”, kako piše „Blic“, potvrdile da su divlje svinje na Novi Beograd stigle sa Velikog ratnog ostrva. Ljudi iz ovog gradskog preduzeća ih prate već neko vreme, i tvrde “da je sve to normalno zbog povećanja vodostaja, ali da se ovakve situacije ipak retko dešavaju”.

– Ova grupa divljih svinja mogla je da pređe i na drugu stranu Velikog ratnog ostrva, ali su se one, iz nepoznatog razloga, odlučile za Novi Beograd  – kazao je za „Blic“ Budimir Grubić, direktor “Veterine Beograd” i dodao u šali “da je očigledno da su svinje sada imale bolju informaciju da li će vodostaj porasti ili neće”.

Foto: printscreen, Youtube  #režijacafeclub

error: Content is protected !!