Bodom u Mihajlovcu overen plasman u Prvu ligu

MIHAJLOVAC, 2. jun 2019 – Fudbaleri Smedereva su u Mihajlovcu odigrali 1:1sa domaćim Proleterom, osvojili taj bod koji im je i praktično doneo promociju u rang više. Susret poslednjeg kola sa Tutinom pred domaćom publikom biće samo formalnost, ali i prilika da se sa navijačima proslavi ulazak u Prvu ligu Srbije.

Mihajlovčani su u današnjoj utakmici, komšijskom derbiju, prvi stigli do gola, Milovanović je bio strelac. Smederevci su potom pokušali da što pre izravnaju rezultat, ali bez uspeha. Propustili su nekoliko šansi, pre svih one koje su imali Đurđević i Nedeljković. Ni domaći nisu bili bez prilika, Stojković je šutirao a Trifunović odbranio, da bi se na odmor ipak otišlo sa 1:0.

Gde su stali u prvom, Smederevci su nastavili u drugom poluvremenu, jureći pre svega izjednačenje koje im je toliko značilo, što je pa Mihajlovčanima davalo šansu da ih ugrožavaju iz kontri. I onda je u 81. minutu u kaznenom prostoru domaćina Redžić oborio Nemanju Stojanovića, a sudija se nije nijednog momenta dvoumio – pokazao je na belu tačku. Siguran realizator bio je Đurđević. Pokušalo je Smederevo u preostalom vremenu da dođe i do pobede, ali bez uspeha. No, i bod je bio dovoljan da usledi veliko slavlje!

Skorašnji članci

error: Content is protected !!