Site icon podunavlje.info

Radinčanke potvrdile drugo mesto na tabeli

SMEDEREVO, 17. maj 2019 – Rukometašice Mladog radnika u poslednjem kolu Prve lige Srbije grupe Centar savladale su gošće iz Beograda: Mladi radnik – Voždovac 2 26:19 (15:8). Time su Radinčanke overile još ranije osvojeno drugo mesto, iza prvoplasirane ekipe ORK Beograd.

Seriju golova na ovoj utakmici otvorila je Ivana Paločević, koja je sa 7 pogodaka bila najbolji akter susreta. Ubedljiva igra i vođstvo od 13:1 omogućili su treneru domaćih Jovici Petkoviću da u igru ubaci i one mlade rukometašice koje su u ranijim mečevima imale manju minutažu.

Pored Palovičeviće, istakle su se i sestre Nina Ninić, koja je postigla 6 golova, i Milica Ninić – 3 gola, kao i Milena Kojić i Milica Ristić, obe sa po 3 gola. Milica Ristić je pre dve nedelje izgovorila sudbonosno „da“, pa joj je ovom prilikom uručen uramljeni dres. Učinio je to Živomir Nikolić, predsednik radinačkog prvoligaša.

Pobeda domaćih igračica mogla je da bude i ubedljivija , ali je na golu gođći iz beograda bila sigurna Katarina Dinčić, pored čijeg imena je ostalo upisano 16 odbrana, među njima i tri sedmerca.

Exit mobile version