Radno vreme supermarketa tokom praznika – Lidl, IDEA, Roda, Maxi…

25. april 2019 – Svi objekti trgovinskog lanca Lidl će sutra, na Veliki petak, imati skraćeno radno vreme – od 8 do 18 časova. U subotu, 27. aprila Lidlove prodavnice radiće uobičajeno, dok će nedelja, 28. april biti neradan dan za sve Lidl objekte u Srbiji, saopšteno je iz ove kompanije. Od ponedeljka 29. aprila Lidl prodavnice nastavljaju sa uobičajenim radnim vremenom, od 8 do 22 časa. Prvog. maja, Lidlove prodavnice potrošačima će biti dostupne od 8 do 14 časova, a od 2. maja radno vreme svih prodavnica će biti po redovnom režimu.

U petak 26. i subotu 27. aprila, sve IDEA prodavnice radiće redovno, ili u skladu sa radnim vremenom tržnih centara u kojima se nalaze. U nedelju 28. aprila, na dan Uskrsa, IDEA prodavnice neće raditi. U sredu 1. maja, radiće prema redovnom radnom vremenu, dok će IDEA prodavnice biti na raspolaganju potrošačima do 15 časova. Prodavnice koje se nalaze u tržnim centrima radiće u skladu sa radnim vremenom tržnih centara, javljeno je iz ove kompanije. U četvrtak 2. maja, sve IDEA prodavnice radiće prema redovnom radnom vremenu.

U petak 26. aprila Roda marketi će raditi prema redovnom radnom vremenu, ili u skladu sa radnim vremenom tržnih centara u okviru kojih posluju. U subotu 27. aprila, ali i u sredu i četvrtak 1. i 2. maja, svi Roda marketi širom Srbije radiće prema redovnom radnom vremenu. U nedelju, 28. aprila, na dan Uskrsa, Roda marketi neće raditi.

Objekti Delhaize Srbija (Maxi, Shop&Go i Tempo) na Veliki petak 26. aprila će raditi skraćeno do 18 časova, dok će u subotu 27. aprila većina prodavnica raditi prema redovnom radnom vremenu. Nedelja će biti neradan dan za sve objekte. U sredu 1. i četvrtak 2. maja određeni broj Maxi marketa neće raditi, a oni koji budu otvoreni radiće prema redovnom radnom vremenu. Tempo supermarketi će tokom prvomajskih praznika raditi nepromenjeno, dok će za sve Shop&Go objekte 1. maj biti neradan dan. Dan kasnije, određeni broj Shop&Go marketa neće raditi, dok će oni koji budu otvoreni raditi prema redovnom radnom vremenu, objavila je ekapija.rs.

 Foto: podunavlje.info

Skorašnji članci

error: Content is protected !!