Odbornici naprednjaka čuvaju skupštine od…

KOVIN/SMEDEREVSKA PALANKA/SMEDEREVO, 12. april 2019 – „Odbornici Srpske napredne stranke u Kovinu, videvši skorašnja dešavanja u Skupštini grada Beograda, nasilništvo, divljaštvo i teror opozicione manjine  nad većinom, su odlučili da zaštite institucije opštine Kovin – Obaveštavamo čitavu javnost da smo mi odbornici Srpske napredne stranke u Skupštini opštine Smederevska Palanka odlučili da od danas boravimo u zgradi Skupštine opštine Smederevska Palanka i na taj način zaštitimo ovu najvišu instancu demokratije u Smederevskoj Palanci u koju smo ušli voljom građana na izborima – Obaveštavamo Vas da su odbornici Srpske napredne stranke odlučili, poučeni dešavanjima u Skupštini grada Beograda, da ostanu i zaštite institucije grada Smedereva“.

Ovako počinju saopštenja koja su večeras objavljena, a kojima bi trebalo da bude objašnjeno zašto su odbornici u ove dve opštinske i Gradskoj skupštini Smedereva večeras tamo.

Koliko će tamo da budu i od čega to, dužina njihovog boravka u pomenutim zdanjima, zavisi – u saopštenjima se ne navodi.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!