Javni uvid u prostorni plan autputa E-75 Beograd-Niš na teritoriji Smedereva

SMEDEREVO, 26. mart 2019 – Grad Smederevo je danas pozvao sve zainteresovane na rani javni uvid povodom izrade Prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora državnog puta prvog B reda – autoput E-75 Beograd-Niš.

Rani javni uvid traje 15 dana, do 8. aprila, na zvaničnim internet stranicama ministarstva nadležnog za poslove prostornog planiranja i jedinica lokalnih samouprava u obuhvatu planskog dokumenta, odnosno u zgradama skupština gradova Smederevo i Požarevac i opština Veliko Gradište i Golubac. Na teritoriji Smedereva planom su obuhvaćene katastarske opštine  Vranovo, Mala Krsna i Skobalј.

Pravna i fizička lica mogu da dostave primedbe i sugestije na izloženi materijal u pisanoj formi Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture – Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22-26, 11 000 Beograd, u toku trajanja ranog javnog uvida, zaklјučno sa 8. aprilom 2019. godine. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade prostornog plana mogu uticati na planska rešenja.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!