Nova protestna okupljanja ovog petka i subote

SMEDEREVO/VELIKA PLANA/SMEDEREVSKA PALANKA/KOVIN, 22. mart 2019 – Za ovaj petak su zakazani novi protestni skupovi u Smederevu i Velikoj Plani, Smederevcima je to osmi, a Planjanima drugi put, Smederevo kod Duda, Plana kod bioskopa. U subotu su okupljanja u Kovinu i Smederevskoj Palanci, u oba ova mesta je to šesti put, a svi skupovi u oba dana su zakazani u isto vreme – 18 sati.

U Smederevu će govoriti Vuk Velebit, master student Fakulteta političkih nauka, a organizatori su najavili i specijalnog gosta –ministra Stefanovića, koji će, baš kao i prošlog petka gradonačelnica Smedereva, biti deo za ovu priliku pripremljenog igrokaza.

U Velikoj Plani će se prisutnima obratiti Irena Živković, predsednica udruženja građana „Izbor postoji“, Marija Janjušević, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije, kao i Savo Manojlović, predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti.

U subotu će Planjanima, ispred bioskopa, govoriti  Sanja Nadlački, student medicine, i Janko Baljak, poznati filmski reditelj.

Kovinci se okupljaju u subotu na platou kod Centra za kulturu, a predviđeno je da govore pisac Edvard Jukić, Tatjana Petrović, maturant Gimnazije, i Aleksandar Vidić, apsolvent Filološkog fakulteta.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!