Site icon podunavlje.info

Minimalac za učvršćivanje na liderskoj poziciji

SMEDEREVO, 16. mart 2019 – Teže nego što se očekivalo, sa 1:0, fudbaleri Smedereva su u susretu sa ekipom Drine došli do sva tri boda i tako se učvrstili na čelu srpskoligaškog Zapada.

Gosti su prvi pripretili preko Smederevca Cvetkovića, koji je propustio veoma dobru priliku da iznenadi odbranu domaćih. Uzvratio je Trajković nakon pola sata igre – on je udarcem glavom pogodio stativu. Do odlaska na odmor nije više bilo ničeg vrednog spomena, a u nastavku, na centaršut Nemanje Stojanovića, njegov prezimenjak Stefan je udario loptu glavom i prebacio okvir gola. U 77. minutu je šut Stojanovića uspeo da obrani golman gostiju, da bi, konačno, osam minuta pre kraja regularnog vremena, sa desne strane centrirao Lepojević, loptu je nezgodno zahvatio Nemanja Stojanović, ali je ona srećno došla do Stefana istog prezimena, koji je iz neposredne blizine zatresao mrežu.

Utisak su pokvarili fudbaleri Drine, koji su pri kraju utakmice dobili dva crvena kartona – Martinović i Gligić.

Smederevo je prvo na tabeli sa dva boda više od Tutina i požeške Sloge. U idućem kolu Smederevci gostuju u valjevu ekipi Budućnost Krušik 2014.

Foto: R.G.

Exit mobile version