Projektna saradnja Smedereva, Malog Crnića i Žabara

SMEDEREVO, 13. mart 2019 – Grad Smederevo u saradnji sa partnerskim opštinama Malo Crniće i Žabari sprovodi projekat „Upravljanje imovinom za buduće korisnike“, saopšteno je danas. Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije u okviru Programa Exchange 5 iz sredstava pretpristupne pomoći IPA 2014.

Cilj projekta je jačanje kapaciteta lokalnih samouprava za bolje upravljanje javnom imovinom, kao i poboljšanje efikasnosti u pružanju usluga u oblasti upravljanja javnom imovinom, ali i uspešniji lokalni razvoj u Smederevu, Malom Crniću i Žabarima.

Ciljne grupe projekta su zaposleni u relevantnim odeljenjima sve tri lokalne samouprave, kao i donosioci odluka, a krajnji korisnici Gradska uprava Smederevo, opštinske uprave Malo Crniće i Žabari, poslovni sektor, poljoprivredni proizvođači, potencijalni investitori i lokalno stanovništvo.

Sporazum o saradnji na realizaciji projekta „Upravljanje imovinom za buduće korisnike“, između predstavnika Grada Smedereva, Opštine Malo Crniće i Opštine Žabari, biće potpisan u četvrtak, 14. marta, u smederevskoj Gradskoj upravi, navodi se u saopštenju.

Foto: podunavlje.info

Skorašnji članci

error: Content is protected !!