Vučić sutra obilazi Podunavski okrug – zvanični program posete

Foto: arhiva Podunavlje.info, poseta Aleksandra Vučića Železari Smederevo 2018.

SD, SP, VP, 8. mart 2019 – Predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić posetiće ove subote Veliku Planu, Smederevsku Palanku i Smederevo u okviru kampanje „Budućnost Srbije“. Međutim, iako smo pokušali da saznamo program posete, i u Gradskoj upravi u Smederevu i u Gradskom odboru Srpske napredne stranke, to nam nije saopšteno. Sve do danas, ni s jednog od ta dva mesta nije bilo odgovora, a onda je stigao zvanični program posete iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Naime, na naše pitanje na pomenute dve adrese, da li je poznat program, pošto su, kako nezvanično saznajemo, bezbednosne službe još pre nekoliko dana obilazile gradske institucije koje su u fokusu posete, u Kabinetu gradonačelnika grada Smedereva nam je rečeno da se obratimo Partiji. U Partiji (SNS) nam niko nije odgovorio čitavog dana, iako smo se uredno najavili i ostavili kontakt.

Za razliku od nekih drugih glasila, podunavlje.info se trudi da sve informacije koje objavljuje budu proverene i iz zvaničnih izvora, kada god je to moguće. I tako je,na kraju, tek danas, iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike stigao…

PROGRAM POSETE:

Velika Plana

7:30 Obilazak fabrike tekstilne industrije „Makaron moda“

8:10Obilazak rekonstruisane zgrade gradske biblioteke „Radoje Domanović“

Smederevska Palanka

8:50 Obilazak pogona fabrike „Goša FOM“ – fabrika opreme i mašina

9:25  Obilazak rekonstruisane zgrade Narodnog muzeja

Azanja

9:55 Obilazak štandova polјoprivrednih proizvoda sa područja Azanje   

Selevac

10:35 Obilazak preduzeća „Mikros Union d.o.o. Beograd“

Nakon obilaska, planirane su izjave za medije

Smederevo

11:40 Obilazak radova na rekonstrukciji zgrade „Gimnazije Smederevo“

12:00 Obraćanje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić.na Trgu Republike

Foto: www.predsednik.rs

U programu posete, koji je prosledio Pres centar predsednika Republike, navedeno je i da je program podložan promenama. Jedna od njih se, kako nezvanično saznajemo, odnosi se i na to da u slučaju jake kiše obraćanje sa smederevskog centralnog gradskog trga bude premešteno u Dvoranu Smederevo.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!