Prvenstvo Srbije na ergometrima u nedelju

SMEDEREVO, 27. februar 2019 – U Veslačkom klubu Smederevo nema predaha. Najbolji seniori i juniori privode kraju pripreme za sezonu od koje svi u klubu očekuju mnogo, a prva provera ih očekuje već u nedelju.

 Najbolji juniori VK Smederevo tokom januara su boravili u Stolivu, a nedavno su se vratili iz Kojčegiza u Turskoj. Sa trenerom Aleksandrom Smiljanićem trenirali su kandidati za juniorsku reperezentaciju Miroslav Jovanović, Nikola Soldatović i Andrija Jevtić. Sa seniorima se pripremao i reprezentativac u konkurenciji seniora B, Marko Torbica, takođe u Turskoj.

Kandidati za seniorsku reprezentaciju Aleksandar Filipović i Veselin Savić, posle Kojčegiza, pripreme su nastavili u Atini. Za seniore je ova godina vrlo bitna jer se na Svetskom prvenstvu overavaju vize za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Mlađe selekcije kluba odradile su visinske pripreme na Zlataru.

 Tačka na zimsku sezonu biće stavljena na Prvenstvu Srbije na ergometrima, koje će se ove godine održati u nedelju, 3. marta u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Boje Veslačkog kluba Smederevo braniće pedesetak veslača i veslačica u svim kategorijama.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!