Zoranu Širokom novi mandat

SMEDEREVO, 26. februar 2019 – Jedini savezni arbitar u Super ligi sa ovog područja, Zoran Široki, ponovo je dobio jednoglasno poverenje 22 delegata da i u narednom četvorogodišnjem mandatu bude na čelu fudbalskih sudija Podunavskog okruga.

„Nakon početnih poteškoća, konsolidovali smo redove i sada slovimo za jednu od najboljih sudijskih organizacija. Zbog toga smo dobili javne pohvale i priznanja od viših instanci što nam svakako godi. Biće to motiv više da u narednom periodu nastavimo sa još više rada i elana, kako bi postigli što bolje rezultate i tako stečeno poverenje podigli na još viši nivo“, rekao je za Podunavlje.info Zoran Široki.

Osim njega u novom IO stručne strukovne organizacije sudija Podunavskog okruga su: zamenik predsednika Goran Jovanović, Zoran Mladenović, Nebojša Marinković, Dušan Milojević, Danijel Milutinović, Mladen Krasić i Aleksandar Govedarević, dok će funkciju sekretara obavljati Dejan Dimitrijević.

Za Skupštinu sudija FS RZS delegirani su: Zoran Široki, Goran Jovanović, Zoran Mladenović i Dušan Milojević, uz napomenu da će Široki biti i član Skupštine FS Podunavskog okruga.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!