Vasiljević i Mladenović novi čelnici Bokserskog kluba Despot

SMEDEREVO, 22. februar 2019 – Na redovnoj izbornoj Skupštini BK Despot je dobio novo rukovodstvo. Nekadašnji bokserski reprezentativac Ranko Vasiljević izabran je za predsednika Skupštine, dugogodišnji sportski radnik Zoran Mladenović postao je novi predsednik Upravnog odbora, a Milan Milovanović imenovan je za generalnog sekretara.

Svojim prisustvom, skup su uveličali Saša Branežac, član Gradskog veća zadužen za sport, Miloš Milosavljević, predsednik Saveza sportova, kao i gosti iz Smederevske Palanke, predsednik i trener Bokserskog kluba Goša, Velimir Jevtić i Nenad Dimitrijević.

„Ja sam više iz sveta fudbala, ali pored njega, od malih nogu pratim i boks. Po prirodi sam ambiciozan i odgovoran sportski radnik, a želja mi je da ovaj klub podignemo na još viši nivo. Uz poboljšanje uslova rada i omasovljenja omladinske škole, pokušaćemo da se već od naredne sezone uključimo u Ligu Srbije i tako krenemo u akciju povratka nekadašnjeg sjaja boksa u Smederevu“, rekao je između ostalog Zoran Mladenović, prvi čovek uprave BK Despot.

Pored Mladenovića, članovi Upravnog odbora su: Bojan Arsić, Slaviša Jovanović, Karlo Ribak, Petar Disić, Dragan Grujić, Velibor Lazić, Zoran Slavković i Nina Pavlović.

Sa bokserima će i u narednom periodu raditi Bojan Arsić i Zoran Spasić, dok su Karlo Ribak i Marko Spasić zaduženi za rad sa mlađim kategorijama.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!