Site icon podunavlje.info

Aleksandar Vučić u Kovinu – stižu važni investitori u Južni Banat

KOVIN, 10. februar 2019 – U okviru obilaska Južnobanatskog okruga, Aleksandar Vučić je, tokom boravka u Kovinu, posetio i fabriku za proizvodnju i preradu pečuraka „Delta Denjub“. Ispred fabrike, koja je deo indonežanske „Bavazir grupe“, dočekali su ga generalni direktor „Delta Denjuba“ Sunil Mamgain, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, predsednica opštine Kovin Sanja Petrović i radnici.

I ispred Ustanove za sport u Kovinu, Vućića su dočekali brojni građani, kojima je on u obraćanju poručio da će i Kovin i Srbija biti bolje mesto za život, kao i da očekuje da, osim ZTF u Pančevu, stigne još nekoliko važnih investitora za Južni Banat. Tu je prisustvovao treningu karate kluba Radnički, kao i kondicionom treningu odbojkaškog kluba Bavanište, a stigao je da sparinguje i mladim stonteniserikama koje su se tu zatekle.

„Najbolji ambasadori naše zemlje uvek su bili sportisti i njihova dostignuća“, napisao je na svom Instagram nalogu uz slike iz Ustanove za sport Vučić.

Inače, svoj doprinos brojnosti građana koji su dočekali predsednika u Južnobanstskom okrugu dali su i Smederevci; sa uobičajenog mesta, ispred Tvrđave, krenulo je više autobusa preko Kovinskog mosta.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav, privatna arhiva, e. p.i.

Exit mobile version