Raspored polazaka autobusa za učenike Gimnazije

SMEDEREVO, 13. januar 2019 – Smederevska Gimnazija saopštila je na koji način će biti organizovan prevoz svojih učenika do OŠ ,,Sveti Sava“ i TTŠ ,,Despot Đurađ“, od ponedeljka, 14. januara.

Do Osnovne škole “Sveti Sava“, u kojoj je, zbog rekonstrukcije matične škole, do kraja polugodišta organizovana nastava za učenike treće godine Gimnazije, sa glavne autobuske stanice u 7,15 polazi autobus namenjen prevozu tih učenika. Autobus  će stajati i na stanicama Zadužbina i Rimski bunar. Povratak autobusa sa stanice ispred  škole u 13 i 50 odnosno ponedeljkom u 13 i 5 posle šestog časa.

Polazak autobusa sa glavne autobuske stanice namenjen prevozu učenika četvrte godine Gimnazije do TTŠ “Despot Đurađ“ je u 12 i 50. Autobus  će stajati i na stanicama Gornja vaga, Senjak, Trafo stanica. Povratak autobusa sa stanice ispred škole u 19 i 35.

Učenici Gimnazije mogu da koriste besplatno navedeni prevoz ako uz sebe imaju đačke knjižice sa overenom fotografijom. Prevoz do OŠ ,,Sveti Sava“ biće organizovan i u narednom periodu na isti način kao u prve dve nedelje, a eventualne promene u organizaciji prevoza za učenike četvrte godine biće blagovremeno objavljene na sajtu Škole.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!