Site icon podunavlje.info

Potvrđeno – delovi telo iz kanala pripadaju Filipoviću

SMEDEREVO, 9. januar 2019 – DNK analiza je potvrdila da delovi tela pronađeni u kanalu Crvene vode pripadaju Milanu Filipoviću (52) iz Kuršumlije, čiji je nestanak prijavljen 22. decembra prošle godine, a poslednji put je viđen u Smederevu.

Prvo je, kako smo objavili, pre nekoliko dana u kanalu pronađen trup, a juče i ruke i noge. Pod sumnjom da su izvršili gnusni zločin, lišili života i potom masakrirali telo nesrećnog čoveka, u Smederevu su uhapšeni i R. P. (43) i njegova nevenčana žena S. P. (25).  Njih dvoje su, navodno, u kontakt sa nesrećnim čovekom stupili preko Fejsbuka i on  je on svratio u Smederevo na putu za Švajcarsku, gde drži kafanu. Uhapšena ženska osoba je, nezvanično saznajemo, priznala svoje učešće u tome, da je zbog nje Milan došao u Smederevo, navodno da je angažuje za rad u njegovoj kafani, ali ne i ubistvo, za koje tvrdi da je izvršio muškarac s kojim je živela u kući u smederevskoj Ulici Nikole Tesle. On je, opet prema nezvaničnim saznanjima iz izvora bliskih istrazi, udario Milana Lopatom, a ona tvrdi da je nakon toga otišla od kuće, nije se pojavljivala naredna tri dana i da ne zna šta je dalje bilo.

Istraga tek treba da utvrdi detalje ovog stravičnog zločina, zbog čega ni u Višem tužilaštvu u Smederevu ni u policiji nisu spremni da iznose detalje.

Beli kombi prokupačkih tablica kojim je Milan Filipović pošao na put, podsetimo – štampa je to već objavila, pronađen je u Požarevcu 27. decembra, sa ključevima u bravi, a dokumenta su bila bačena pored vozila i već tada se sumnjalo da se nešto loše dogodilo.

Foto: kuća u Ulici Nikole Tesle

Exit mobile version