Organizacija prevoza gimnazijalaca do kraja nedelje

SMEDEREVO, 6. januar 2019 – Informacija o načinu i organizaciji prevoza smederevskih gimnazijalaca do O.Š. “Sveti Sava” i TTŠ “Despot Đurađ”, tokom prve nedelje nastave, od 9. do 11. januara, objavljena je večeras na sajtu Gimnazije.

Za O.Š. “Sveti Sava” autobus polazi sa glavne autobuske stanice u 13 i 20 i namenjen je prevozu učenika treće godine. Autobus  će stajati i na stanicama Zadužbina i Rimski bunar. Povratak autobusa sa stanice ispred  škole u 19 i 45 odnosno ponedeljkom u 19 i 5.

Za TTŠ “Despot Đurađ” u 12 i 50 polazak autobusa sa glavne autobuske stanice i namenjen za prevoz učenika četvrte godine. Autobus  će stajati i na stanicama Gornja vaga, Senjak, Trafo stanica. Povratak autobusa sa stanice ispred škole u 19 i 35.

Učenici Gimnazije mogu da koriste besplatno navedeni prevoz ako uz sebe imaju đačke knjižice sa overenom fotografijom. Ukoliko treba da overe fotografiju u đačkoj knjižici to mogu da urade u utorak, 8. januara, od 8 do 14 časova kod sekretara škole.

Zbog velike rekonstrukcije školske zgrade, učenici Gimnazije će do kraja školske godine pohađati nastavu u tri smederevske škole – dve srednje i jednoj osnovnoj školi a informacije o prevozu nakon prve nedelje biće objavljene na sajtu u toku sledećeg vikenda – 12/13.1.2019. godine, navodi se u informaciji koja je objavljena večeras na školskom sajtu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!