Na pripreme reprezentacije pozvano 6 Smederevaca

SMEDEREVO, 21. decembar 2018 – Na pripreme reprezentacije Srbije pozvani su smederevski veslači: Aleksandar Filipović, Veselin Savić, Marko Torbica, Miroslav Jovanović, Andrija Jevtić i Nikola Soldatović.

U Veslačkom klubu “Smederevo” uveliko traju pripreme za narednu sezonu, a u želji da se ostvare još bolji rezultati, u saradnji sa Veslačkim savezom Srbije, odrađeni su savezni testovi po klubovima. Seniori VK Smederevo Aleksandar Filipović i povratnik Veselin Savić odlično su uradili kontrolni test. Rezultati najavljuju dobra ostvarenja u predolimpijskoj godini kada se ostvaruju norme za odlazak na OI 2020. godine.

Prvoplasirani senior B na testu je Smederevac Marko Torbica, isti plasman zabeležio je u konkurenciji juniora Miroslav Jovanović, odličan na testu takođe u kategoriji juniora bio je i Andrija Jevtić.

U konkurenciji kadeta najbolja vremena ostvarili su Veljko Vukašinović, prvi u klubu i treći u savezu, dok je Vuk Marković u savezu zauzeo četvrto mesto.

Zahvaljujući ovim rezultatima, ali i onim u 2018. godini, na pripreme reprezentacije, koje će se biti u januaru, februaru i martu u trajanju od po 15 dana, u Crnoj Gori, Turskoj i Grčkoj, pozvana je šestorka smederevskih veslača; Aleksandar Filipović, Veselin Savić, Marko Torbica, Miroslav Jovanović, Andrija Jevtić i Nikola Soldatović.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!