Stošić u borbi za svetsku titulu

Nikola Stošić

SMEDEREVO, 20. decembar 2018 – Ovog petka, u Dvorani Smederevo, u borbi za titulu profesionalnog prvaka sveta, lou kik – kategorija 81,4 kilograma, snage će odmeriti Portugalac Rikardo Fernandez i Smederevac Nikola Stošić.

Stošić je kapiten srpskog kik boks tima, višestruki prvak države, osvajač svetskih kupova, aktuelni evropski šampion i svetski vice šampion u amaterskom kik boksu, a ovo mu je prvi put u karijeri da se bori za svetsku titulu u kik boksu, u organizaciji WAKO PRO.

Ovom meču, u programu koji počinje u 19 i 30, prethodiće prvo borba za titulu profesionalnog prvaka Srbije, K-1 Rules, kategorija do 64,5 kg, između Marka Cvetanovića (KBK Tron) i Slobodana Mitrovića (KBK Kolubara). U drugoj borbi, takođe za naslov profesionalnog prvaka Srbije, K-1 Rules, ali u kategoriji do 75 kg, u ringu će biti Nikola Todorović (KBK Warrior) i Miloš Daković (KBK Crvena Zvezda- Delije). Miloš Cvjetićanin (KBK Vojvodina) i Bojan Džepina (KBK Batajnica) boriće se u trećem meču večeri za tituli najboljeg profesionalca Srbije u lou kiku u kategoriji do 88,6 kg. Najzad, kao uvertira za sudar Stošića i Fernandeza u borbi za svetski tron, u četvrtoj borbi programa biće još jedno međunarodno sučeljavanje: Aleksandar Menković i Žiga Pečnik iz Slovenije bore se u kategoriji do 81 kg.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!