„Dan smederevskog sporta“ otvoriće Slavoljub Piper

SMEDEREVO, 13. decembar 2018 – Prvi „Dan smederevskog sporta,“ sutra – u subotu 15. cecembra, u Dvorani Smederevo, otvoriće Slavoljub Piper, predsednik Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije.

Nekadašnji karatista i kik bokser iz Čačka predsednik Karate federacije Srbije, u prethodnom mandatu je obavljao i funkciju potpredsednika u Sportskom savezu Srbije.

Sutrašnja manifestacija je jedinstvena prilika za sve one koji nisu sigurni zašto, gde i ka kom sportu usmeriti svoje najmlađe.

Kao što je Podunavlje.info ranije objavilo, Savez sportova Smederevo želi da zajedno sa klubovima-članicama na specifičan način predstavi Smederevcima sportske organizacije u našem gradu, da ih upozna sa trenerima, rezultatima i sa uslovima u kojima rade.

Za prvi  Dan smederevskog sporta u organizaciji Saveza sportova Smederevo prijavljeno je 40-ak klubova, a sve počinje od 12 časova kada će se predstaviti borilački sportovi.

Posle svečanog otvaranja manifestacije, koje je predviđeno za 13,30 sati, zaljubljenicima u sport i ostalima će se predstaviti atletičari, veslači, stonoteniseri, jedriličari i predstavnici ostalih sportova, koji čine veliku smederevsku sportsku porodicu.

Sve to ima samo jedan cilj – privući što više dečaka i devojčica u sport, od najranijeg uzrasta.

Foto: UNS Press centar

Skorašnji članci

error: Content is protected !!