SLS: Pobede Novice Petrovića i Mladene Ristić

SMEDEREVO, 12. decembar 2018 – Novica Petrović i Mladena Ristić pobedama su startovali u 11. Smederevskoj ligi serijskom vazdušnom puškom. Ekipno trijumfe su zabeležile „Kore Mig“ i „New Press“, saopšteno je večeras.

Ako je suditi po rezultatima prvog kola Smederevske lige u streljaštvu (SLS), serijskom vazdušnom puškom, ovo će biti zanimljiva sezona. Novica Petrović je sa 189 krugova bio najbolji senior. Dragan Florić je imao 3 kruga manje, a Borivoje Provčin sa 182 kruga je bio treći. Ekipno SK „Aranđelovac“ (Aleksandar Matić, Srđan Milošević, Nenad Đurđević) 532 kruga, „Kore Mig“ (Borivoje Provčin, Nikola Simić, Radoslav Mirković) 532 kruga, „Juteks“ (Novica Petrović, Saša Ilić, Dejan Petrović) 529 krugova.

Mladena Ristić je bila najbolja seniorka sa 179 krugova. Tijana Usanović je imala slabiju drugu seriju, pa je sa istim rezultatom bila druga, a sa 178 krugova Jelena Tasić je bila treća. Ekipno  „New Press“ (Marija Aničić, Milica Luković, Jelena Tasić) i SK „Aranđelovac“ (Mladena Ristić, Tijana Usanović, Milica Čorlija) su imale po 517 krugova. Ekipa „ŽeneV“ (Ana Bojić, Ana Đorđević, Gordana Simić) zauzela je treće mesto sa 438 krugova.

Dan ranije, takmičili su se i pioniri i pionirke. Najbolje rezultate ostvarili su Nikola Teomirović iz OŠ „Ilija Garašanin“ iz Grocke sa 170 krugova i Anđela Radojičić iz OŠ „Ivo Andrić“ iz Radinca sa 171 krugom.

Drugo kolo 11. Smederevske lige u streljaštvu održaće se 20. i 21. decembra u svim kategorijama.

Zainteresovani pojedinci i ekipe mogu se i dalje prijavljivati za učešće, jer se za konačni plasman računa pet najboljih rezultata iz sedam kola. Sve informacije o tome kako učestvovati u Smederevskoj ligi u streljaštvu mogu se dobiti na fesjbuk stranici Streljačke družine „Smederevo“ i na samom strelištu.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!