Sanacija i rekonstrukcija Gimnazije u Smederevu

SMEDEREVO, 16. novembar 2018 – Ugovor za izvođenje građevinskih radova na sanaciji i rekonstrukciji objekta smederevske Gimnazije, kako je danas saopšteno, potpisali su gradonačelnica Smedereva, Jasna Avramović i direktor preduzeća Investgradnja doo Leskovac, Goran Petrović, u ime grupe ponuđača, a potpisivanju je prisustvovao i direktor Gimnazije u Smederevu Aleksandar Marinković.

Prema rečima direktora Gimnazije, navodi se u saopštenju, sredstva su obezbeđena preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima iz sredstava međunarodne razvojne pomoći, finansijskih i nefinansijskih donacija  i kredita kao i iz budžeta Republike Srbije, a u skladu sa  Programom o izmenama i dopunama Programa obnove i unapređenja objekata javne namene u javnoj svojini u oblasti obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite. Program je usvojen Zaključkom Vlade 28. avgusta, a  odnosi se na sanaciju i rekonstrukciju objekta „Gimnazija“ u Smederevu.

Ukupna cena radova sa obračunatim PDV-om iznosi 168.794.272,92 dinara. Rok za izvođenje radova je 300 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao, navodi se u saopštenju na sajtu Grada Smedereva.

Foto: Grad Smederevo

Skorašnji članci

error: Content is protected !!