Startovala Smederevska liga u streljaštvu

SMEDEREVO, 3 novembra 2018 – Promotivno kolo Smederevske lige u strelјaštvu, serijskom vazdušnom puškom, okupilo je više od 30 strelaca na strelištu u Sportskoj hali. Pucali su polaznici škole strelјaštva, strelci Strelјačke družine „Smederevo“ i Strelјačkog kluba „Heroj Srba“ i rekreativci. Rezultati nisu bili u prvom planu, ali ipak se izdvaja 181 krug Aleksandra Matića iz SK „Aranđelovac“ i 180 krugova Jelene Jakovlјević iz ekipe New Press.

U mlađim kategorijama istakli su se Milan Marić iz OŠ „Dimitrije Davidović“ i Anđela Radojičić iz OŠ „Ivo Andrić“ iz Radinca sa po 174 kruga. Poseban kuriozitet je izlazak na vatrenu liniju, posle 20 godina, aktuelnog predsednika i nekadašnjeg strelca SD „Smederevo“ Želјka Marića. Sa vrlo solidnih 173 kruga, Mariće se vratio sportu kojim se aktivno bavio od rane mladosti i postizao odlične rezultate u mlađim kategorijama, baš kao i njegov sin Milan sada.

Prvo redovno kolo 11. Smederevske lige u strelјaštvu bić održano krajem novembra u svim kategorijama. Zainteresovani pojedinci i ekipe mogu da se prijave do kraja novembra. Sve informacije o Smederevskoj ligi u strelјaštvu mogu da dobiju na fesjbuk stranici Strelјačke družine „Smederevo“ i na samom strelištu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!